DKNY Fragrances
DKNY Women Energizing EdP

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 106 kr

423 kr 529 kr

Du sparar 106 kr

423 kr 529 kr

Variant : EdP 30 ml
Kampanj

Vid köp av valfri doft från DKNY får du just nu en Mini Be Delicious, värde 129 kr.

Beskrivning

DKNY Original introducerades 1999 och blev snabbt en succé över hela världen. Det är en blommig doft inspirerad av den anda och energi som finns i New York. En levande explosion av blodapelsin dränkt i uppfriskande kyld vodka, med mogna tomatblad. Ett hjärta av vattenlilja, grön korallorkidé och påsklilja. Doften avslutas med en sensuell blandning av vit björk och tulpan.

Ingredienser

Linalool,Benzyl Salicylate,Butylphenyl Methylpropional,Citral,Hydroxycitronellal,Limonene,Benzyl Benzoate,Hexyl Cinnamal,Benzyl Alcohol,Geraniol,Citronellol,Cinnamyl Alcohol,Water/Aqua/Eau,Alpha-Isomethyl Ionane,Alcohol Denat,DKNY Fragrance (Parfum)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som DKNY Women Energizing

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.