DKNY Fragrances
DKNY Women Energizing EdP

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
529 kr
529 kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

DKNY Original introducerades 1999 och blev snabbt en succé över hela världen. Det är en blommig doft inspirerad av den anda och energi som finns i New York. En levande explosion av blodapelsin dränkt i uppfriskande kyld vodka, med mogna tomatblad. Ett hjärta av vattenlilja, grön korallorkidé och påsklilja. Doften avslutas med en sensuell blandning av vit björk och tulpan.

Ingredienser

Linalool,Benzyl Salicylate,Butylphenyl Methylpropional,Citral,Hydroxycitronellal,Limonene,Benzyl Benzoate,Hexyl Cinnamal,Benzyl Alcohol,Geraniol,Citronellol,Cinnamyl Alcohol,Water/Aqua/Eau,Alpha-Isomethyl Ionane,Alcohol Denat,DKNY Fragrance (Parfum)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.