Efva Attling
Amor Vincit Omnia No 1

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

Den första doften från den välkända svenska smyckesdesignern Efva Attling. Amor Vincit Omnia No 1 är en underbart mjuk doft för den feminina, moderna kvinnan med mycket sensualitet och dragningskraft. En doft med noter av söt vanilj, exotiskt jasmin och mysk.

"Kärleken övervinner allt. Kärleken är det starkaste kraft som finns och så länge man är med någon man älskar så kan man klara vad som helst. Detta är så sant, tro mig, jag vet." - Efva

Efva Attling har tillsammans med den världskände parfymmakaren Jerome Epinette tagit fram en serie lyxiga och exklusiva dofter där alla komponenter och delar är uttänkta in i minsta detalj. Dofterna tillverkas hos det anrika parfymhuset Robertet i Grasse, Frankrike; världsledande när det gäller att få fram dofter från naturliga råvaror. Varje flaska har en överdel i vacker skulptur med design tagen från Efva:s underbara smyckeskollektioner.

Innehåll: 50 ml

Toppnoter

Siciliansk Tangerin, Bergamit & Ylang-Ylang Nocibé

Hjärtnoter

Viol, Arabisk Jasmin & Tigerorkidé

Basnoter

Vanilj, Msyk & Sandelträ

Upptäck mer som Amor Vincit Omnia No 1

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.