Efva Attling
Miss Butterfly Perfume

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

Miss Butterfly är den tredje lanseringen från Efva Attlings doftkollektion. Det är en frisk fin doft med fokus på kärlek och hur mycket man måste ta tillvara på och värdesätta den. Doften har noter av blodapelsin, citron och jasmine och passar den som gillar friska, lite lättare dofter.

"På 1980-talet när jag började min musikkarriär var "Miss Butterfly" en av de första låtar jag skrev. Den handlade om kärlek (såklart)". - Efva

Efva Attling har tillsammans med den världskände parfymmakaren Jerome Epinette tagit fram en serie lyxiga och exklusiva dofter där alla komponenter och delar är uttänkta in i minsta detalj. Dofterna tillverkas hos det anrika parfymhuset Robertet i Grasse, Frankrike, världsledande när det gäller att få fram dofter från naturliga råvaror. Varje flaska har en överdel i vacker skulptur med design tagen från Efva:s underbara smyckeskollektioner.

Innehåll: 50 ml

Toppnoter

Blodapelsin, citron & freesia

Hjärtnoter

Arabisk jasmine, frisk ros & accorder av grönt te

Basnoter

Marina accord, ljust trä & krispig amber

Upptäck mer som Miss Butterfly Perfume

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.