Efva Attling
Rose Petals Perfume

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

Rose Petals är som namnet avslöjar en blommig, elegant doft med mycket fruktiga inslag av passionsfrukt och päron. I basen finner man också sensull mysk tillsammans med cederträ och vetivert.

"Min fantastiska ros "Blue Moon" har växt i min trädgård i över 15 år. Mina Rose Petal-smycken i silver eller guld kommer vara för evigt..." - Efva

Efva Attling har tillsammans med den världskände parfymmakaren Jerome Epinette tagit fram en serie lyxiga och exklusiva dofter där alla komponenter och delar är uttänkta in i minsta detalj. Dofterna tillverkas hos det anrika parfymhuset Robertet i Grasse, Frankrike, världsledande när det gäller att få fram dofter från naturliga råvaror. Varje flaska har en överdel i vacker skulptur med design tagen från Efva:s underbara smyckeskollektioner.

Innehåll: 50 ml

Toppnoter

Passionsfrukt, pomelo & asiatiskt päron

Hjärtnoter

Turkisk rosolja, magnolia & liljekonvalj

Basnoter

Mjuk mysk, cederträ & Vetivert

Upptäck mer som Rose Petals Perfume

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.