-30%
rabatt

Efva Attling
Rose Petals Perfume

Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Rose Petals är som namnet avslöjar en blommig, elegant doft med mycket fruktiga inslag av passionsfrukt och päron. I basen finner man också sensull mysk tillsammans med cederträ och vetivert.

"Min fantastiska ros "Blue Moon" har växt i min trädgård i över 15 år. Mina Rose Petal-smycken i silver eller guld kommer vara för evigt..." - Efva

Efva Attling har tillsammans med den världskände parfymmakaren Jerome Epinette tagit fram en serie lyxiga och exklusiva dofter där alla komponenter och delar är uttänkta in i minsta detalj. Dofterna tillverkas hos det anrika parfymhuset Robertet i Grasse, Frankrike, världsledande när det gäller att få fram dofter från naturliga råvaror. Varje flaska har en överdel i vacker skulptur med design tagen från Efva:s underbara smyckeskollektioner.

Innehåll: 50 ml

Toppnoter

Passionsfrukt, pomelo & asiatiskt päron

Hjärtnoter

Turkisk rosolja, magnolia & liljekonvalj

Basnoter

Mjuk mysk, cederträ & Vetivert

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.