Elie Saab
Girl Of Now EdP

I lager Fri frakt Redo att skickas
629 kr
629 kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

Upplev Girl of Now, en doft lika ljuvlig och beroendeframkallande som personligheten till kvinnan som bär den. En modern men samtidigt redan en tidlös klassiker. Girl of Now är baserad på dels en blommig innovation samt Elie Saab's signaturdofter av patchouli och apelsinblomma, man har även adderat en upplyftande gnistra med noter av päron och mandarin.

Nyrostad pistasch leder över i ett unikt blommigt hjärta där man exklusivt för Girl of Now har tagit fram en helt ny blomma kallad Ormand; lika perfekt skuren som alla hans dyrbara couture-kreationer. Det blommiga hjärtat landar till slut i en varm bas med noter av krämig mandelmjölk, tonkaböna och cashmeran.

Den vackra juvelliknande flaskan är inspirerad av Elie Saabs kollektioner där blommor alltid återfinns i olika former.

  • Lanserad: 2017

Vem är Girl of Now?

Hon ses alltid med sina bästa väninnor och hon fångar alltid allas blickar och uppmärksamhet. Hennes trollbindande energi sprider en elektrisk spänning genom rummet, och hennes leende får tiden att stanna. Spontan, lekfull och bekymmersfri; hon är The Girl of Now.

Toppnoter

Mandarin, päron & pistasch

Hjärtnoter

Apelsinblomma, magnolia & mandel

Basnoter

Patchouli, cashmeran, tonkaböna & mandelmjölk

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product