Escada
Especially EdP

5stars stars, based on 3 reviews
Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

En doft som ger ett första intryck av lyx och elegans. Den speglar dagens glada, spontana och glamorösa kvinna som tycker om att släppa löst sina känslor och har en positiv attityd med lycka och styrka. Sensuell och mjuk kvinnlighet av bulgariska rosor kontrasterad med exotiska aromer ger en sofistikerad, färgstark och mousserande doft.

Fruktiga noter av päron och grapefrukt ligger i toppen, som övergår i ett hjärta av rosor och ambrettefrön. Basen består av mjuk mysk och träiga noter.

  • Lanserad 2011.

Doftnoter

Toppnoter

Päron, Ylang Ylang & Grapefrukt.

Hjärtnoter

Ros & Ambrettefrön.

Basnoter

Komplexa Mysk- & Tränoter.

Ingredienser

Methylparaben,BHT,Propylene Glycol,Linalool,Limonene,Hexyl Cinnamal,Geraniol,Citronellol,Cinnamyl Alcohol,Diethylamino Hydroxybenzol Hexyl Benzoate,Parfum/Fragrance,Alcohol Denat,Butyphenyl Methylpropional,Aqua/Water,Ethylhexyl Methoxicinnamate,CI 60730/Ext. Violet 2,CI 17200/Red 33,Hydroxyisoehexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product