Giorgio Armani
Sì Passione Holiday 2018

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : EdP 50 ml
Beskrivning

Giorgio Armani Sì Passione EdP Holiday Limited Edition

Samma ljuvliga doft som originalet Sì Passione EdP men i nytt limiterat utseende! Den omtalade och älskade doften Sí Passione släpps nu i limiterad flaska med guldiga detaljer, idealisk för dig som redan är en Sí-älskare, eller som gåva till någon du tycker om.

Om doften

Sì Passione speglar signaturdoften av Sì genom Björnbärs Jungle Essence TM nektar, kombinerat med gnistrande, harmoniskt päron. Doften öppnar med glödande kryddig rosa peppar, som en adrenalinkick. Doftens blommiga hjärta slår passionerat tack vare rosen som doftar av transparenta och vegetabiliska kronblad i en modern tolkning; en beroendeframkallande, pudrig heliotrop samt lysande och feminin jasmin absolut, en utsökt men kraftfull blomma som är sensuell och intensiv.

Sì Passione kombinerar intensiv vanilj med blommor från ros, heliotrop och jasmin för att skapa en sensuell, fruktig blommig doft som återspeglar den samtida elegansen och styrkan i femininiteten. I hjärtat av Sì Passione återfinns cederträ och den moderna, amber-träiga Orcanox TM, som ger mognad och karaktär till doften som speglar djärva känslor och framkallar äkta passion.

Innehåll: 50 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.