Hollister
Hollister Canyon Escape For Her EdP

Endast 1 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas
366 kr Rek. pris 385 kr
366 kr Rek. pris 385 kr
Variant : EdP 50 ml
Beskrivning

Hollister Canyon Escape for Her är en sprudlande blommig doft som är lika strålande och bekymmersfri som en solnedgång över bergen. Explosionen av uppfriskande blodapelsin, mandarin och kaktusvatten skapar en perfekt bakgrund för hennes resa. Hjärtnoten bjuder på en blandning av apelsinblomma, ökenros, iris och sol som för tanken till en kalifornisk öken. Basnoten med sandelträ, cederträ och mysk lämnar en kvardröjande värme som minner om solen på hennes hud.

Självständiga Hollister-kvinnor kan konsten att njuta av spänningen som en äventyrlig utflykt bjuder på. En flaska med en unik form inspirerad av en klippformation påminner om de lyckliga minnen som har skapats på en bekymmersfri utflykt med vänner. Lätt träfärgad kork och parfymens livfullt rosa färg ger en feminin touch. Den präglade Hollister-logotypen bidrar till att förhöja den här speciella doften ytterligare.

  • Toppnoter: Blodapelsin, Mandarin, Kaktusvatten
  • Hjärtnoter: Apelsinblom, Ökenblomma, Solackord, Orris Fusion
  • Basnoter: Sandelträ, Cederträ, Mysk

Artikelnummer: 83367

Upptäck mer som Hollister Canyon Escape For Her

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.