Karl Lagerfeld
Fleur de Mürier EdP

I lager Fri frakt Redo att skickas
455 kr 455
455 kr 455
Variant :
Beskrivning

Karl Lagerfeld Fleur de Mürier EdT är en okonventionell, fruktblommig och träig doft med noter av röda bär, björnbärsblomster, violblad, sandelträ och mysk. Likt materialet inom mode är ingredienserna inom parfym basen för all kreation. Karl Lagerfeld omtolkar de symboliska noterna inom parfym. Han skapar, designar, förhöjer och formar för att skapa en garderob med oumbärliga dofter.

Fleur de Mürier EdP för henne och Bois De yuzu EdT för honom är uppföljarna i den nya serien Les Parfums Matières från hösten 2017 och återuppfinner två beroendeframkallande ingredienser inom selektiv parfym; Björnbär och Yuzu.

  • Lanserad: 2018

Toppnoter

Hallonblad & röda vinbär

Hjärtnoter

Viol & björnbärsblomma

Basnoter

Sandelträ, mysk & amber

Swedish Beauty Awards 2019: Årets Damdoft under 600 kr
"En doft som sätter guldkant på vardagen med sin mångfacetterade och moderna komposition. I den eleganta flaskan får du en på samma gång mogen och gångbar mix med ett mycket trendigt bär i fokus."

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.