Mugler
Alien The Refillable Stones EdP

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 222 kr

887 kr 1109 kr

Du sparar 222 kr

887 kr 1109 kr

Variant : EdP 60 ml
Beskrivning

En doft som benämns "woody ambe solar floral", skapad genom en djärv utsvävning av två kraftfulla noter och förljuvad genom en strålande blomma. En parfym med tre uppenbarelser.

ALIEN… En uppenbarelse av ambraThierry Mugler drömde om en ny ingrediens, en modern ambra: en talisman med en varm, lugnande själ; en mineral huggen till en värdefull sten med gåtfull kraft; ett välgörande och lugnande föremål. En uppenbarelse av ambra som bär alla Thierry Mugler’s typiska kännetecken: en vit, transparent ambra, en överdådig doft som är modern men ändå tidlös.

ALIEN… En uppenbarelse av träEn träig not, Cashmeran, ackompanjerar den nya ambran. En not vars gåtfulla namn tar oss med på en resa till avlägsna platser och framkallar mjukheten hos ett förnämt silkesmaterial. Denna träuppenbarelse är distinkt, förtrollande, full av kraft och mystik och stimulerar vår fantasi.

ALIEN… En blommig uppenbarelseGenom föreningen av dessa lyxiga noter uppstår ett ljus. En strålande sol, den sprudlande kvinnliga skönheten presenterad genom glansen av Jasmine Sambac. En mild men kraftfull blomma med ömtåliga kronblad som brukar offras till gudarna. Den blommar under den indiska solen och avger en förtrollande doft med en antydan till gröna noter och apelsinblomma… en doft som för oss till en plats mellan det exotiska och det spirituella. En blomma som symboliserar absolut kvinnlighet. Denna blommiga uppenbarelse har en lätthet och en grace som charmar och griper tag i oss.

Ur denna sammanslagning av ’woody amber floral’, har fötts en strålande, vibrerande och gåtfull parfym… En parfym som hypnotiserar och påverkar våra önskningar, våra njutningar, vårt hopp.

Ingredienser

Ethylhexyl Methoxycinnamate,Glycerin,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Ethylhexyl Salicylate,BHT,Propylene Glycol,Benzyl Salicylate,Butylphenyl Methylpropional,Citral,Coumarin,Benzyl Benzoate,Benzyl Alcohol,Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone,Geraniol,Citronellol,Aqua/Water/Eau,Parfum/Fragrance,CI 17200/Red 33,CI 60730/Ext Violet 2

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Alien The Refillable Stones

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product