Mugler
Aura EdP

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : EdP 30 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Aura är det senaste tillskottet från Mugler. En orientalisk och sensuell doft full av liv som bjuder in dig att ta fram din inre natur och släppa loss all din femininitet. Aura Mugler är extravagant och beroendeframkallande, som alla Mugler-dofter. Genom att blanda botanisk fräschör med "kattig" sensualitet, släpper Aura loss livfulla doftnoter med en bestämd personlighet.

Aura Mugler bygger på två huvudnoter, för dubbel njutning. Tiger Liana som ger doften ett djuriskt, kraftfullt djup samt rabarberblad som gör doften frodig, sprudlande och lekfull.

Doften kommer till liv i en ikonsik flaska formad som den universella symbolen för livets källa och känslornas rike: Hjärtat. Denna kreation från Mugler är dekorerad med märkets metalliska "M".

Lyssna till din instinkt.

  • Lanserad: 2018

Doftnoter

Tiger Liana, rabarberblad, apelsinblomma, Bourbonvanilj & tränoter

Var med och tävla om en exklusiv väska från Mugler för ett värde av 7500kr! Läs mer om tävlingen på vår Instagram Lycka till!

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product