Narciso Rodriguez
Narciso Poudree EdP

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 134 kr

535 kr 669 kr

Du sparar 134 kr

535 kr 669 kr

Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

Narciso Rodriguez Poudrée EdP - en fantastisk doft som sitter länge och utvecklas försiktigt. Den har en enkelhet och renhet som omfamnar dina känslor och sprider sig över kroppen. Denna symfoni av blomnoter och fina inslag av amber och trä kompletterar hjärtat av mysk och ger dig en doftkombination du bara kommer att älska!

Doften öppnar upp med bulgarisk ros och fantastisk vit jasmin som sedan övergår i ett mjukt pudrigt hjärta av mysk. Allt avslutas till sist i en varm bas av vetiver och cederträ.

  • Lanserad: 2016

Toppnoter

Bulgarisk ros & vit jasmin.

Hjärtnoter

Pudrigt hjärta av mysk.

Basnoter

Vetiver & cederträ.

Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om regler/vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

Upptäck mer som Narciso Poudree

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product