Proenza Schouler
Arizona EdP

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : EdP 30 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Proenza Schouler Arizona EdP

Proenza Schouler Arizona EdP är en strålande och prunkande blomdoft med en unik mineralsignatur. Hjärtnoten utgörs av två ackord: Ett innovativt ackord med vit kaktusblomma för första gången i en doft kombinerat med jasmin, apelsinblomma och doft av sol.

Ett krämigt ackord med violrot sveper in dig i sensualitet och draperar tillsammans med mysk och kashmir huden i en behaglig slöja. Arizona - en känsla av äventyr, en plats fylld av skönhet och mystik. Inspirerad av ravinerna och bergen som definierar horisonten i Sonoraöknen i Arizona är flaskan ett konstverk i sig.

Den slutliga formen, som en droppe inkapslad i olika vinklar av stenar, är en unik glasinnovation som ger en söndrande asymmetri. Arizona - en föreställning, en dröm. Den förmedlar känslor av befrielse för att finna en högre sanning. Arizona - ett namn. Respekt och kärlek till naturen, och en känsla av ohämmad frihet.

Topp- och hjärtnoter

Orris, kaktusblomma, jasmine, aplesinblomma & mysk

Basnoter

Cashmeran & noter av sol

  • Lanserad: 2018

Arizona - ett sinnestillstånd

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.