Stella McCartney
POP Bluebell EdP

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

Stella McCartney presenterar POP Bluebell EdP, en blommig, modern och positiv doft som lanserades ett år efter originalet Stella McCartney POP EdP från 2016. POP Bluebell symboliserar sällsynthet, äkthet, och ett äventyrligt sinne. Precis som originaldoften är denna nya version en hyllning till generationen av banbrytande unga kvinnor, men ska utstråla en djupare, mörkare och mer reflekterande känsla som bygger på erfarenhet och den inre styrka som dessa kvinnor har utvecklat.

Pop Bluebell EdP kombinerar blommigt med med varm träbas, med fokus på den engelska blåklockshyacinten, känd för sin distinkta och utsökta doft, som dessutom ger det där extra djupet och perfekta balans till originaldoftens noter av tuberos och sandelträ. Den komplexa sammansättningen speglar de mångfacetterade egenskaperna hos den nya generationen Stella McCartney-ikoner. Feminin utan att vara skör, och djärv men ändå balanserad.

Toppnoter

Engelsk klockhyacint

Hjärtnoter

Tuberos

Basnoter

Sandelträ

  • Lanserad: 2017

Upptäck Pop Bluebell EdP

Den engelska blåklockshyacinten är en fridlyst art som är förbjuden att plocka, man har till POP Bluebell istället använt sig av biomimetik (headspace technology) vilket innebär att blommans distinkta doft kan tillfångatas ytan att man skadar eller påverkar växten på något sätt. Detta är första gången som headspace-teknologiu används på denna anmärkningsvärda art, det gör också POP Bluebell till den första parfymen som fångar blommans faktiska doft snarare än att man skapar en tolkning.

Upptäck mer som POP Bluebell

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt