Viktor & Rolf
Flowerbomb Nectar EdP

Utgått Fri frakt från 199kr
655 kr
655 kr
Variant : EdP 30 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Flowerbomb Nectar EdP adderar ny intensitet- och är en sensuell tolkning av ikoniska Flowerbombs blombukett. I denna doftkreation har man adderat explosivt krut vilket ger ett unikt, effektfullt uttryck och spår av rökiga,metalliska noter.

Flowerbomb Nectar EdP är ett beroendeframkallande koncentrerat elixir - uppnådd genom kontrasterna mellande mousserande, blommiga, varma och rökiga noterna. De fruktiga, gnistrande huvudnoterna med svarta vinbär och bergamot ger en blandning som exploderar med de rökiga noterna av det innovativa krutet.

Living™-tekniken kan defineras som en olfaktiv bild av en levande växt, en blomma eller mat - ett objekt eller ett element som har en doft. I hjärtat av dessa blommor ligger en beroendeframkallande och feminin blomlikör - Flowerbombs blomsignatur - honungsfodralet över apelsin blomma absolut och de flytande noterna av osmanthusabsolut resulterar i en blandning av noter utav varm vanilj, bärnsten och svarta vinbär som bas - toppat med en sensuell touch.

En doft som tillåter kvinnors kraftfulla aura att stråla!

  • Lanserad: 2018

Toppnoter

Svartvinbär, bergamot & krut

Hjärtnoter

Jasmine sambac, apelsinblomma & osmanthus

Basnoter

Patchouli, tonkaböna, vanilj & benzoin

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product