Acqua Di Parma
Blu Mediterraneo Chinotto Di Liguria EdT

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 94 kr

376 kr 470 kr

Du sparar 94 kr

376 kr 470 kr

Variant : EdT 30 ml
Beskrivning

En uppfräschande och livfull doft av ett unikt land av kontraster. Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Chinotto Di Liguria EdT är det perfekta minnet av en solig morgonpromenad med utsikt över det djupa havet och mandarin- och Chinotto-träden som svajar i en lätt bris.

Denna delikata omfamning av sand och hav ekar i soliga noter av jasmin och geranium, för att sedan ta en uppfräschande vändning med energiska noter av rosmarin och kryddig kardemumma. Till slut landar doften i lugnet och tystnaden av orörd natur med noter av patchouli och mysk.

Inspiration Blu Mediterraneo

Acqua Di Parma Chinotto Di Liguria EdT är en del av serien Blu Mediterraneo inspirerad av energin, solen och färgerna hos det italienska Medelhavet. Seriens dofter för tankarna till en lätt havsbris, vilda växter och glittrande havsvågor. Varje doft utgår ifrån en specifik ingrediens som symboliserar Medelhavets mest isolerade och exklusiva platser.

Toppnoter

Mandarin & chinotto

Hjärtnoter

Jasmin, geranium, kardemumma & rosmarin

Basnoter

Patchouli & mysk

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.