Nina Ricci
Nina EdT

Ej i lager Fri frakt från 199kr
385 kr
385 kr
Variant : EdT 30 ml
Beskrivning

En ny modern, magisk och förtrollande saga. Nina, en vacker och uppfriskande hjältinna, en nutida, romantisk saga. Hon ville ha en ursprunglig doft, en doft som ingen annan. Ett elixir, ett löfte om förtrollning med en strålande kraftig förförelse. Designad och skapad av Nina Ricci, och doften av hemliga drömmar har fötts.

En magisk, förtrollande doft som kombinerar girighet, kvinnlighet och modernitet. En doft med en gnistrande och spontan flygning, som blommar ut över en saftig och karamell not. En mjuk och delikat andedräkt av förförelse som tillhandahålls av silkeslen och lugnande omfamning av ljusa träslag.

  • Skapad 2006.

Innehåll: 30 ml

Doftnoter

Toppnoter:
Calabrese Citron & Caipirinha lime.

Hjärtnoter:
Kola-äpple, Vanilj, Månblomma & Peony kronblad.

Basnoter:
Äppelträd & Bomulls Mysk.

Ingredienser

Ethylhexyl Methoxycinnamate,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Ethylhexyl Salicylate,Linalool,Alcohol Denat.,Butylphenyl Methylpropional,Citral,Coumarin,Limonene,Water (Aqua),Fragrance (Parfum),Isoeugenol

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product