Sisley
Eau de 1

Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Sisley Eau de Sisley 1

Eau de Sisley 1 sprudlar av vackra blomsternoter och är som en glimt av en solkysst klänning i en mystisk och vacker sommarträdgård. Toppnoten är livlig och stimulerande med ett fräscht stänk av citrus blandat med härliga kryddor. Gröna mandariner och grapefrukt ger toppnoten en citrusdoftande fräschhet blandat med en retfull antydan av rosa bär, som framhävs med en knivsudd kryddor.

Det kraftfulla och solgyllene blomsterhjärtat kombinerar vackert doftande vattenjasmin med noter av grönt te som ger doften en lätt och karakteristisk udd. Enbär ger doften fräschhet med en lätt bitter kant. Den förfinade basnoten avslöjar en elegant citrus-chyprenot, som mjukas upp med mysk och ger en djup och levande doft som dröjer sig kvar på huden i timmar med en delikat mjukhet.

Eau de Sisley 1 är full av glädje, romantik och öm femininitet, den är lika sensuell som en kärleksfullt vald bukett blommor.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.