Tom Ford
Eau De Soleil Blanc

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 305 kr

1220 kr 1525 kr

Du sparar 305 kr

1220 kr 1525 kr

Variant : 100 ml
Beskrivning

Tom Ford Eau De Soleil Blanc

Tom Ford Eau De Soleil Blanc förkroppsligar en uppfräschande ljus variant av Tom Fords Private Blend-doft Soleil Blanc, med krispiga noter dränkta i sprudlande citrus. Den spännande twisten på originaldoftens blommiga och varma amber speglar den kristal-liknande reflektionen av den vita solen, en sinnlig glimt av himlen på vatten.

  • Lanserad. 2018

Toppnoter

Skal från bitterapelsin, bergamot, petitgrain, kummin, rosépeppar, kardemumma, pistasch, ceder & neroli

Hjärtnoter

Marockansk apelsinblomma, galbanum, jasminnektar, tubers & ylang-ylang

Basnoter

Vanilj, amber, ackord av Coco de Mer, tonkaböna & benzoin

Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om regler/vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.