Zlatan Ibrahimovic Parfums
Myth Bloom Pour Femme EdT

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
399 kr
399 kr
Variant : EdT 30 ml
Beskrivning

Myth Bloom EdT för henne är en mjuk, elegant och feminint blommig doft som för tankarna till morgondagg på sommaräng. Finstämd klöver och vildros från den svenska sommarängen ger doften dess feminina elegans. Balanserade toner av mynta och äppelblom ger ett uppfriskande lyft. Basnoten som sakta växer fram domineras av cederträ och blonda skandinaviska träslag för värme och djup.

Alla råmaterial i doften Myth Bloom är av högsta kvalitet och gör att doften håller hela dagen.

Myth är den tredje doftlanseringen från Zlatan Ibrahimovic Parfums och består av dofterna Myth Wood Homme EdT och Myth Bloom för henne. Dofterna är en hyllning till Sverige och representerar det som Zlatan uppskattar allra mest med Sverige - naturen, öppna landskap, ljuset och lugnet.

Toppnoter

Sommarklöver & Vildros.

Hjärtnoter

Mynta & äppelblom

Basnoter

Cederträ & ljusa skandinaviska träslag

Som vid tidigare lanseringar har Zlatan haft ett nära samarbete med Olivier Pescheux, en av världens främsta parfymörer från dofthuset Givaudan i Paris. För att verkligen fånga doften och känslan av svensk natur åkte Olivier tillsammans med sitt team på en ScentTrek till Stockholms skärgård i midsommartid för att med hjälp av teknologin Headspace fånga in dofter från den svenska naturen. Den svenska midsommaren med sina traditioner, myter och ritualer har också inspirerat Myth - inte minst namnet.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product