Kenzo
Amour Fuschia Edition

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
909 kr
909 kr
Variant : EdP 50 ml
Beskrivning

Parfymen väcker underbara, glädjefyllda och äkta känslor och är inspirerad av dofter från resor genom Asien. Underbara, livfulla platser med massor av färger och aromer.

Toppnoterna framhävs av en skir och poetisk doft av körsbärsblomma med en förförande skönhet, de späda vita Thailändska risgrynen ger en flyktig mjölkaktig doft och te från Kina en ovanlig och diskret arom.

Karaktären framhävs av frangipaniblomman som växer vid Borobudur templet och har en fascinerande doft, mjuk och mandelaktig. Helitrope ger en mjuk och krämig vaniljaktig doft och rökelse som påminner om gudomliga offergåvor med en spännande träaktig, pepprig och kådaktig doft som återfinns framförallt i Indien och Kina.

Basnoterna kommer av Tanaka trä med toner av amber, puder och sandelträ och doften av vaniljstänger som torkar i solen, en härlig blandning av värme, sötma och sensualism.

  • Lanserad: 2006.

Doftnoter

Toppnoter

Japansk körsbärsblomma, Ris & Vitt Te.

Hjärtnoter

Frangipani-blommor, Heliotrope & Rökelse.

Basnoter

Tanaka-trä & Vanilj.

Ingredienser

Aqua (Water),Parfum (Fragrance),BHT,Linalool,Benzyl Salicylate,Butylphenyl Methylpropional,Coumarin,Limonene,Farnesol,Alcohol,Geraniol,Citronellol,Anise Alcohol

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.