Burberry
Brit Sheer EdT

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 172 kr

403 kr 575 kr

Du sparar 172 kr

403 kr 575 kr

Variant : EdT 30 ml
Beskrivning

Burberry Brit Sheer är ett friskt komplement till Brit-kvinnan som vill ha en elegant vardag full med äventyr. Brit Sheer har friska och sprudlande toppnoter med bland annat litchi och druvor, lätta och blommiga hjärtnoter med pion och persikoblom och mjuka torra träslag i basnoten.

Lätt rosa, frostad flakong och kork dekorerad med det klassiska Burberry-runtmönstret. Flaskan levereras i ett vackert ljusrosa kartonnage med tredimensionellt Burberry-mönster som ger en blank mot matt effekt. Inspirationen till den ljusrosa färgen har hämtats från japansk körsbärsblom som står för feminitet och skönhet.

  • Doftfamilj: Blommig - Fruktig.

Doftnoter

Toppnot
Litchi, Yuzu, Ananasblad, Mandarin och Druvor.

Hjärtnot
Rosa pion, Persikoblom och Nashipäron.

Basnot
Vit Mysk och Ljust Trä.

Ingredienser

Aqua (Water),Parfum (Fragrance),Linalool,Butylphenyl Methylpropional,Citral,Hydroxycitronellal,Limonene,Hexyl Cinnamal,Benzyl Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone,Geraniol,Citronellol,Alcohol Denat. (SD Alcohol 39-C)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product