Gucci
Gucci Bamboo EdP

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
719 kr
719 kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

Gucci Bamboo EdP, en av Guccis största damlanseringar någonsin! En ljuvlig doft för kvinnan som är mitt i karriären, som balanserar arbete och familj, som lever livet på hennes villkor och gör det med elegans.

Varför just Bamboo?

Det rådde brist på material som metall och läder för Gucci efter andra världskriget. Hantverkarna som arbetade på Gucci upptäckte då bambu som ett robust och chic alternativ - Bamboo-väskan var född och är idag en del av Guccis arv. Det unika materialet är en symbol för styrka, elegans och flexibilitet och Bamboo-väskan är idag en ikon och bästsäljande produkt från Fashion House.

Gucci Bamboo EdP öppnar upp med fräscha noter av bergamott, för att sedan övergå i ett feminint och sensuellt hjärta av ylang ylang, apelsinblom och Casablanca lilja. Doften landar sedan i en kraftfull och varm bas av sandelträ, vanilj och amber.

  • Lanserad: 2015.

Toppnoter

Bergamott.

Hjärtnoter

Ylang Ylang, Apelsinblom & Casablanca Lilja.

Basnoter

Vanilj, Amber & Sandelträ.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product