Lancôme
La Vie Est Belle L'Eclat EdP

(4 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 120 kr

479 kr 599 kr

Du sparar 120 kr

479 kr 599 kr

Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

Lancômes nya doft La Vie Est Belle L'Eclat EdP är parfymörerna Dominique Ropion och Anne Flipos nya version av det älskade originalet La Vie Est Belle EdP, som hyllar lyckan i livet.

La vie est Belle L'Eclat har klara, karakteristiska huvudnoter som kontrasterar mot en mjuk och generös bakgrund, i ett pärlande, friskt bad av apelsinblom. Apelsinblomma Absolute ger den starka grunden i doften, medan essenser av ros och jasmin tillsammans med friska inslag av bergamot och sprudlande mandarin i kombination med freesia ger en berusande bukett. Basen är komponerad med samma utgångspunkt som i den ursprungliga La Vie Est Belle-doften.

  • Limited Edition

  • Lanserad: 2017

Toppnoter

Bergamot

Hjärtnoter

Apelsinblomma & vita blommor

Basnoter

Sandelträ & vanilj

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Upptäck mer som La Vie Est Belle L'Eclat

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product