Narciso Rodriguez
For Her EdT

(2 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 199kr
379 kr
379 kr
Variant : EdT 20 ml
Kampanj

Vid köp av valfri doft från Narciszo Rodriguez får du just nu en necessär på köpet, värde 250 kr.

Beskrivning

Her Eau de Toilette har ett hjärta bestående av underbar mysk som förstärks av tre andra noter: blomhonung, amber och taktilträ. Resultatet är en delikat, elegant kvinnlig doft.

"My greatest influence has been architecture" - Narciso Rodriguez.

Ingredienser

Aqua (Water),Butyl Methoxydibenzoylmethane,Parfum (Fragrance),BHT,Linalool,Benzyl Salicylate,Butylphenyl Methylpropional,Citral,Hydroxycitronellal,Limonene,Benzyl Benzoate,Farnesol,Hexyl Cinnamal,Benzyl Alcohol,Alcohol,Geraniol,Citronellol,Cinnamyl Alcohol,Ethylhexyl Methoxicinnamate

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt