Sensai
The Silk

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1275 kr
1275 kr
Variant : EdP 50 ml
Beskrivning

Sensai The Silk Eau de Parfum, Sensais första doft - en tolkning av skirt silke på huden! I den japanska kulturen har silke och doft länge varit sammanflätade, och The Silk är inspirerad av just detta. Denna fräscha, orientaliska doft öppnar upp med en explosion av färska frukter och kryddor, övergår sedan i en mjuk blombukett och landar sedan i en förtrollande bas. En varm, elegant och sofistikerad doft som omfamnar din hud likt silke.

Sensai The Silk Eau de Parfum öppnar upp med fräscha noter av päron, bergamott, rosépeppar och violblad som sedan övergår i ett blommigt, feminint hjärta av pion, liljekonvalj, babyorkidé samt ambra som framhäver varje aromatisk doftnot till en harmoni som sedan omfamnar huden likt en silkesslöja. Doften landar sedan mjukt i en varm, sensuell bas av mysk och tonkabönor.

  • Lanserad: 2015.

Innehåll: 50 ml

Toppnoter

Päron, Bergamott, Violblad & Rosépeppar.

Hjärtnoter

Pion, Liljekonvalj, Babyorkidé & Ambra.

Basnoter

Mysk & Tonkaböna.

Upptäck mer som The Silk

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.