Sensai
The Silk

(1 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 205 kr

820 kr 1025 kr

Du sparar 205 kr

820 kr 1025 kr

Variant : EdT 50 ml
Beskrivning

Sensai The Silk Eau de Toilette, Sensais första doft - en tolkning av skirt silke på huden! I den japanska kulturen har silke och doft länge varit sammanflätade, och The Silk är inspirerad av just detta. Denna fräscha, orientaliska doft öppnar upp med en explosion av färska frukter och kryddor, övergår sedan i en mjuk blombukett och landar sedan i en förtrollande bas. En varm, elegant och sofistikerad doft som omfamnar din hud likt silke.

Sensai The Silk Eau de Toilette öppnar upp med fräscha noter av päron, bergamott, rosépeppar och violblad som sedan övergår i ett blommigt, feminint hjärta av pion, liljekonvalj, babyorkidé samt ambra som framhäver varje aromatisk doftnot till en harmoni som sedan omfamnar huden likt en silkesslöja. Doften landar sedan mjukt i en varm, sensuell bas av mysk och tonkabönor. I EdT-versionen framträder päron och violblad mer än i Sensai The Silk Eau de Parfum.

  • Lanserad: 2015.

Innehåll: 50 ml

Toppnoter

Päron, Bergamott, Violblad & Rosépeppar.

Hjärtnoter

Pion, Liljekonvalj, Babyorkidé & Ambra.

Basnoter

Mysk & Tonkaböna.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product