Hugo Boss
Hugo Just Different EdT

Utgått Fri frakt från 199kr

Du sparar 124 kr

495 kr 619 kr

Du sparar 124 kr

495 kr 619 kr

Variant : EdT 75 ml
Beskrivning

Denna doft kombinerar friskhet och svalka med en mjuk och varm, manlig grund. Flaskan är inspirerad av original Hugo Man EdT, men kommer denna gång i en mattsvart maskulin flaska med status som återspeglar unga män med stil.

Toppnoterna bygger på frysta mintnoter som svalkar och stimulerar sinnena. En lätt och fruktig karaktär i hjärtat förenar fresia med basilika och koriander som blandar sig med en mjuk och maskulin bas i en blandning av patchouli, kashmir, oilbanum och labdanum. Detta skapar en rik och torr men mjuk och förenad doft.

  • Lanserad 2011.

Doftnoter

Toppnoter

Iskalla Myntablad.

Hjärtnoter

Fresia, Basilika & Koriander.

Basnoter

Mysk, Kashmir, Kryddiga & Träiga Aromer.

Ingredienser

Aqua (Water),Parfum (Fragrance),BHT,Linalool,Citral,Coumarin,Limonene,Alpha-Isomethyl Ionone,Geraniol,Citronellol,Eugenol,Diethylamino Hydroxybenzol Hexyl Benzoate,Butylpheny Methylpropional,Alcohol Denat,Ethylhexyl Methoxicinnamate

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Hugo Just Different

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.