Lancôme
La Nuit Trésor Gift Set

Ej i lager Fri frakt från 199kr
Beskrivning

I denna vackra presentask från Lancôme får du den ljuvliga doften La Nuit Tresor EdP tillsammans med tillhörande duschgel och kroppslotion.

Om doften

Lancôme La Nuit Tresor EdP är skapad av en fascinerande energi som har sin utgångspunkt i en poetisk berättelse om två stjärnor som är så attraherade av varandra att de är på kollisionskurs. Det här sällsynta fenomenet som inträffar en gång var hundrade år, och bildar en uppsjö av partiklar som förvandlas till svarta diamanter när de träffar atmosfären. En mystisk, sällsynt och vacker ädelsten skapad av ett explosivt stjärnregn. Det är inte så konstigt att den svarta diamanten är en av de mest eftertraktade bland alla juveler. Diamanten är omgiven av en mystisk aura och det sägs bestå av något som inte finns någon annanstans i universum. En legend som har beundrats i årtusenden och som nu har inspirerat till en parfym.

Lancôme La Nuit Tresor EdP är en ny stjärna bland Lancômes dofter, en modern vision av kärlek. Den mystiska diamantformade flaskan är inspirerad av the black diamond och speglar den beroendeframkallande doften av svart ros.

La nuit Trésor är som alla kärlekshistorier, berättelsen om ett oväntat möte mellan två. Här handlar det om två ädla blommor: rosen och den vilda vaniljorkidén från Tahiti. Helt olika och ändå en så unik och harmonisk blandning - som om de var skapade för varandra. De två blommorna förenas direkt till en doft med ett ovanligt uttryck av sensualitet, mystik och passion.

Med en fängslande toppnot av söta hallon och litchi följer ett kraftfullt hjärta av praliner, vaniljorkidé, damascenaros och rökelse.

  • Limited Edition

Detta set innehåller:

Upptäck mer som La Nuit Trésor Gift Set

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.