Ralph Lauren
Big Pony Men #1 Blue EdT

Utgått Fri frakt
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Ralph Lauren Big Pony Men #1 Blue EdT - den första doften i Big Pony Men-familjen, den sportiga doften! Denna doft är Big Ponys mest uppfriskande doft där huvudnoterna utgörs av lime och grapefrukt. En doft som är uppiggande och energigivande, med noter som ger mental styrka och energi.

Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om regler/vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.