Meraki
Scented Candle

Slutsåld Fri frakt från 299kr

Du sparar 79 kr

236 kr 315 kr

25%
Nyhet

Du sparar 79 kr

236 kr 315 kr

Variant : Wild Meadow 360 g
Passar ihop med
Beskrivning

Ingenting sätter stämningen på samma sätt som doftljus. Meraki ger dig Wild Meadow, ett stort doftljus. Det kommer i en genomskinlig glashållare och förvandlar ditt hem till ett avkopplande utrymme med sin lätta, blommiga doft. Doften öppnas med inslag av grapefrukt och citron, följt av en blommig mitt av ros, magnolia och liljekonvalj. Mysk används som basnot och lägger till ett subtilt djup. Oavsett om du placerar ljusen i badrummet eller vardagsrummet ger den blommiga doften en uppfriskande touch. Brinntid: 60 timmar.

Artikelnummer: 97876
Ingredienser

Soy wax, Paraffin, FragranceContains: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethan-1-one, ?-hexylcinnamaldehyde, citronellol.May cause an allergic skin reaction.Harmful to aquatic life with long lasting effects.If skin irritation or rash occurs: Get medical advice/attention.

Upptäck mer som Scented Candle

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.