Giorgio Armani
Emporio She EdP

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : EdP 30 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Giorgio Armani Emporio Armani She EdP är en mjuk, feminin klassiker vars doft speglar individualiteten i den moderna kvinnan. En färsk blandning av fina blommor, heliotrop, mandel-accenter och smekande spår av vanilj och cederträ. En orientalisk och subtil doft av vaniljblommande mysk som smälter samman i perfekt harmoni.

Toppnoter

Angelika, Kardemumma & Jasmin.

Hjärtnoter

Heliotrop.

Basnoter

Vanilj, Cederträ & Mysk.

Användning:

EdP (Eau de Parfum) sprayas med fördel på pulspunkter som handled och hals där huden är tunn.

Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om regler/vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product