-30%
rabatt

Acqua Di Parma
Colonia After Shave Tonic

I lager Fri frakt Redo att skickas

Du sparar 202 kr

473 kr 675 kr

473

Du sparar 202 kr

473 kr 675 kr

473
Variant :
Beskrivning

Ett uppfriskande rakvatten som med en liten dos alkohol och naturliga ingredienser som risprotein och myrtenvatten verkar för att återfukta, balansera och reducera irritation i huden efter rakning. Applicera för en fräsch och avslappnade känsla och fantastisk doft!

Acqua Di Parma Colonia After Shave Tonic - med doft av Acqua Di Parma Colonia EdC; en tidlöst fräsch och harmonisk doftkomposition som tar avstamp i solig siciliansk citrus, blomessenser från lavendel och bulgarisk ros, och som avrundas i en bas av träiga noter från vetiver, sandelträ och patchouli.

Innehåll: 100 ml

Inspiration Colonia

Tätt sammanbunden med italienskt skrädderi och en värld av högkvalitativa tyger, perfekta snitt och en sofistikation i dova färger och utsökta detaljer - Colonias välbalanserade komposition representerar oklanderlig, klassisk elegans och en lång hantverkstradition.

Toppnoter:

Rosmarin, Ambra, Lavendel, Jasmin & Siciliansk Citrus

Hjärtnoter:

Vit Mysk, Bulgarisk Ros, Citronverbena, Vetiver & Sandelträ

Basnoter:

Patchouli

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.