Acqua Di Parma
Colonia Pura

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : After Shave Balm 100 ml
Beskrivning

Denna fräscha gel-emulsion med en delikat doft av Acqua Di Parma Colonia Pura Eau de Cologne bibehåller fukten i huden och hjälper till att förebygga- samt reducera eventuell irritation efter rakning.

Om doften

Colonia Pura utstrålar en sensuell maskulinitet, kombinerad med en fräsch energi och modern lätthet. Krispig och solig bergamot tillsammans med noter av saftig apelsin och accenter av delikat petitgrain bringar ljus och luftighet till den klassiska citrusstrukturen som är signaturen för Colonia-serien.

De läckra blommiga från narcissus och jasmin absolute blandar sig med kryddiga noter av koriander i en oväntad balans. De varma och sofistikerade accenterna av patchouli och cederträ möter i basen upp med noter av delikat men ändå beständig vit mysk. Resultatet är en strålande dynamik som firar livet, inspirerar och öppnar upp för nya perspektiv.

Innehåll: 100 ml

Upptäck mer som Colonia Pura

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.