Acqua Di Parma
Essenza Deodorant Natural Spray

Ej i lager Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Passar ihop med
Acqua Di Parma
EdC 20 ml
Beskrivning

En exklusiv deodorant från italienska lyxmärket Acqua di Parma för väldoftande fräschör som håller hela dagen! Med en skonsam formula som inte irriterar huden.

Acqua Di Parma Essenza Deodorant Natural Spray - Med doft av Acqua Di Parma Essenza Edc; en modern klassiker som översätter Colonias klassiska värden till något nytt och unikt! Friska noter från italiensk citrus bildar tillsammans med grapefrukt, mandarin och petit grain en fräsch öppning som övergår i ett kryddigt och blommigt hjärta av rosmarin, ros, jasmin, liljekonvalj och klöver. Doften rundas av i en trädoftande, varm bas av patchouli, mysk och amber.

Innehåll: 150 ml

Inspiration Essenza

En omtolkad, och förstärkt version av kultdoften Colonia, reserverad för de mest avancerad konnässörerna av Aqua Di Parma. Upplev en rik komposition av italiensk citrus, blomster och mustigt kryddiga och trädoftande noter.

Toppnoter:

Citron, Apelsin, Bergamot, Petitgrain & Vetiver

Hjärtnoter:

Rosmarin, Ros, Jasmin, Liljekonvalj, Sage & Kryddnejlika

Basnoter:

Patchouli, Mysk, Ekmossa & Ambra

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.