Hugo Boss
Boss Bottled Night

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 69 kr

206 kr 275 kr

Du sparar 69 kr

206 kr 275 kr

Variant : Boss Bottled Night Deostick 75 75 ml
KOMBINERA PRODUKTEN OVAN OCH FÅ RABATT
Beskrivning

Förförande, maskulin och klassiskt elegant! Bitterhet av björklöv och den naturliga aromatiska fräschören av lavendel kombineras med en touch citron av citronblad. En blommig manlighet, som kombinerar kardemumma och jasmin med afrikansk viol. Det sistnämnda ger en distinkt grön kant till noten. Förförisk och sensuell, signaturen är insvept i mysknoter och berikas av vanilj och sandelträ i basen.

Innehåll: 70 g

Ingredienser

Butylene Glycol,Stearic Acid,Propylene Glycol,Tocopherol,Linalool,Citral,Limonene,Ethylhexylglycerin,Geraniol,Sodium Hydroxide,Parfum/Fragrance,Alpha-Isomethyl Ionane,Alcohol Denat,Pamitic Acid,Aqua/Water

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Boss Bottled Night

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.