Mont Blanc
Legend Pour Homme

I lager senast 2021-07-30 Fri frakt från 199kr
255 kr
255 kr
Variant : Deodorant Stick 75 g
Passar ihop med
Mont Blanc
50 ml
Beskrivning

Deodorantstick från märket Mont Blanc - maskulin, modern och sensuellt karismatisk. En subtil men slående manlig doft som är självsäker, passionerad och blandar som sin långa historia med dagens modernitet.

En livlig öppning av fräsch och ren, förförande bergamott i en blandning med lavendel, litsea och blad ifrån ananas. De fängslande hjärtnoterna består av träiga och blommiga noter som kombineras fint med basen som består av varma noter av sandelträ och evernyl.

Innehåll: 75 g

Ingredienser

Aqua (Water),Glycerin,Parfum (Fragrance),Tetrasodium EDTA,Propylene Glycol,Caprylyl Glycol,Linalool,PEG-7 Glyceryl Cocoate,Limonene,Farnesol,Citronellol,Styrene/Acrylates Copolymer,Sodium Hydroxide,Sodium Stearate,Poloxamer 407

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Legend Pour Homme

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.