Mont Blanc
Legend Pour Homme

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 51 kr

204 kr 255 kr

Du sparar 51 kr

204 kr 255 kr

Variant : Deodorant Stick 75 g
Passar ihop med
Mont Blanc
50 ml
Beskrivning

Deodorantstick från märket Mont Blanc - maskulin, modern och sensuellt karismatisk. En subtil men slående manlig doft som är självsäker, passionerad och blandar som sin långa historia med dagens modernitet.

En livlig öppning av fräsch och ren, förförande bergamott i en blandning med lavendel, litsea och blad ifrån ananas. De fängslande hjärtnoterna består av träiga och blommiga noter som kombineras fint med basen som består av varma noter av sandelträ och evernyl.

Innehåll: 75 g

Ingredienser

Aqua (Water),Glycerin,Parfum (Fragrance),Tetrasodium EDTA,Propylene Glycol,Caprylyl Glycol,Linalool,PEG-7 Glyceryl Cocoate,Limonene,Farnesol,Citronellol,Styrene/Acrylates Copolymer,Sodium Hydroxide,Sodium Stearate,Poloxamer 407

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.