-15%
rabatt

Yves Saint Laurent
Kouros Alcohol Free Deostick

Ej i lager Fri frakt

Du sparar 47 kr

268 kr 315 kr

268

Du sparar 47 kr

268 kr 315 kr

268
Variant :
Passar ihop med
Yves Saint Laurent
EdT 100ml
Beskrivning

Yves Saint Laurent Kouros Alcohol Free Deostick är ett högpresterande, praktiskt och maskulint deostick med doft av Yves Saint Laurent Kouros EdT.

Yves Saint Laurent Kouros EdT - en tidlös doft av triumferande manlighet! Kouros, en legendarisk doft som skapades år 1981. Med en muskulös kropp och njutning i sinnet, symboliserar Kouros-mannen ungdomlighet och perfektion.

I en ultimat kombination av läder antecknar Kouros sin unika signatur. Detta förbättras genom en överdos av lavendel som erbjuder en djärv doft vilken förmedlar en beslutsam och oförglömlig signatur. Dess fräschör och explosivitet kommer från koriander, bergamot och artiemisia. Dess och värme och sensualitet hämtas från nejlika och jasmin. Slutligen fås en vibrerande karaktär genom mossa och amber. En djup maskulin, fräsch och varm doft som är en av Yves Saint Laurents signaturdofter, och en doftlegend för män.

Innehåll: 75 g

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.