Ej i lager Fri frakt från 199kr
225 kr
225 kr
Variant : Deodorant Stick 75 ml
Passar ihop med
Zlatan Ibrahimovic Parfums
30 ml
Beskrivning

Zlatan Sport Deodorant Stick är en fräsch och sportig deodorant. Ett parfymerat deostick med en fräsch doft av citrus, ingefära och pepparmint på en bas av träiga och marina noter. Ger effektiv och långvarig effekt mot dålig lukt. Formulan absorberas snabbt och ger inga fläckar, den är även fri från aluminiumsalt samt alkoholfri.

Zlatan Sport Deodorant Stick är perfekt för män i alla åldrar som vill dofta sportigt friskt och fräscht varje dag.

Innehåll: 75 ml

Om Zlatan Sport

Denna kompletta grooming-serie är tillverkad och designad i Sverige och består av nio produkter som är framtagna för att ge energi som både känns och syns.

Serien innehåller rengörande och återfuktande produkter för kropp och ansikte, två deodoranter, ett hårvax, ett läppbalsam, och på Zlatans eget initiativ även en Tattoo Enhancer som är en innovativ typ av bodylotion som med extra tillsatta oljor ger den tatueringar extra fin lyster.

För att göra den dagliga rutinen komplett finns dessutom en fräsch och sportig EdT med noter av frisk citrus, ingefära och pepparmint på en bas av träiga och marina toner.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.