Acqua Di Parma
Colonia Leather Eau de Cologne Natural Spray

Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Passar ihop med
Acqua Di Parma
Deodorant Spray 150 ml
Beskrivning

En originell och elegant doft född ur harmonin mellan citrusnoter kombinerade med de djupa och aromatiska noter man finner i läder, en not med uråldrig och lyxig historia. Colonia Leather Eau de Cologne karaktäriseras av friska citrusnoter i toppen så som brasiliansk apelsin och siciliansk citron. Dessa uppenbarar sedan ett hjärta av ros och paraguayansk petit grain för att till slut falla in i en rik bas av läder, atlas cederträ och paraguayansk guajak. Leather Eau de Cologne - en ny tolkning av sällsynt elegans och sofistikation.

Inspiration Colonia

Tätt sammanbunden med italienskt skrädderi och en värld av högkvalitativa tyger, perfekta snitt och en sofistikation i dova färger och utsökta detaljer - Colonias välbalanserade komposition representerar oklanderlig, klassisk elegans och en lång hantverkstradition.

Toppnoter:

Brasiliansk Apelsin & Siciliansk Citron

Hjärtnoter:

Ros, Petit Grain från Paraguay

Basnoter:

Läder, Atlas Cederträ & Guajak från Paragay

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.