Acqua Di Parma
Quercia Eau de Cologne

Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Passar ihop med
Acqua Di Parma
Deospray 150ml
Beskrivning

En oemotståndlig, elegant och kraftfull doft. En generös komposition som berör dina sinnen och som fångar in den eviga anden av ett ädelt träd. I Quercia Eau de Cologne möter du den omisskännliga friska klarheten från citrus som är genomgående i Colonia men tillsammans med dofter av mossa och grönska, likt en stillsam och lång skogsvandring.

En gnistrande komposition som öppnar upp med fräsch Bergamot och Petit Gran, för att sedan utvecklas ut i ett livfullt hjärta av Geranium, Kardemumma och Cederträ. Basnoterna förädlas av Ekmossa och Patchouli med utsökta accenter av Tonkaböna.

Innehåll: 100 ml

Inspiration Colonia

Tätt sammanbunden med italienskt skrädderi och en värld av högkvalitativa tyger, perfekta snitt och en sofistikation i dova färger och utsökta detaljer - Colonias välbalanserade komposition representerar oklanderlig, klassisk elegans och en lång hantverkstradition.

Toppnoter:

Bergamot & Petit Grain

Hjärtnoter:

Geranium, Kardemumma & Cederträ

Basnoter:

Ekmossa, Patchouli & Tonkaböna

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.