Issey Miyake
L'Eau D'Issey Sport

I lager Fri frakt Redo att skickas
589 kr
589 kr
Variant : EdT 50 ml
Passar ihop med
Issey Miyake
150 ml
Beskrivning

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Sport är en energigivande, frisk och elegant doft som passar perfekt för daglig användning.

Doften öppnar med en energigivande citrusblandning av grapefrukt och bergamott som övergår till ett kryddigt hjärta av muskot vilket ger en luftig och lätt friskhet. Doften avrundas elegant med en träig bas som består av cederträ och vetiver.

  • Lanserad: 2012.

Doftnoter

Toppnoter

Grapefrukt & Bergamott.

Hjärtnoter

Muskot & Kryddiga noter.

Basnoter

Cedarwood & Vetyver.

Ingredienser

Aqua (Water),Butyl Methoxydibenzoylmethane,Parfum (Fragrance),BHT,Linalool,Citral,Hydroxycitronellal,Limonene,Cinnamal,Alcohol,Geraniol,Citronellol,Isoeugenol

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.