Replay
For Him EdT

3stars stars, based on 1 reviews
Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Replay för honom, inspirerad av den bohemiska känslan hos en Replayman. Doften projekterar energi, förväntning och kontroll, den perfekta partnern för en självsäker bohemisk attityd till livet. Replay för honom är gjord av en fusion av ingredienser, som skapar dofter som mixar det väntade med det oväntade. De väcker känslor och stimulerar din fantasi att skapa en unik värld runt dig själv. Ett bohemiskt sätt att leva är inom räckhåll; det handlar bara om hur du bär dem...

Vi har alla en möjlighet att välja hur vi vill leva våra liv. Vi kan acceptera den rådande normen, följa strömmen och antagligen uppnå ett tillfredsställt liv. Men kan vi inte istället försöka hitta nya sätt att göra varje dag annorlunda och spännande? Alla har möjligheten att göra varje dag magisk. Så vad väntar du på?

Replay utmanar dig att berika ditt liv med inspirerande upplevelser! Varför ska du välja att leva ett alldagligt liv när du kan skapa en egen unik värld? Replay för henne och för honom är två dofter som exploderar i bohemiskt liv. Så glöm din enformighet – varje dag kan bli exceptionell!

Replay för honom har en maskulin och kantig form, inspirerad av enkelheten från apotekareflaskor. Formen är solid, med linjer djupt graverade.

Doftnoter

TOPPNOTER
Den stimulerande doften av Kardemumma smälter samman med en skummande citruscocktail – modig, spontan och sprudlande kreativ.
HJÄRTNOTER
Värmen och styrkan av Muskot bygger energi, attityd och förstärker aromatiska noter – energifulla och självsäkra.
BASNOTER
Det mjuka och rökiga Guiacträet karaktäriserar det sensuella – en ädel och elegant ande, fylld av maskulin medvetenhet.

Ingredienser

Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, BHT, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamal, Citral, Citronellol, Coumarin, Diethylamino Hydrozybenzoyl, Heyxl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, CI 14700 (Red 4), CI 17200 (Red 33), CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1), CI 60730 (Ext. Violet 2).

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product