Sisley
Eau d'Ikar Gift Set

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Beskrivning

I denna presentask från Sisley får du den himmelska doften Sisley Eau D'ikar EdT i ordinarie storlek tillsammans med en mindre variant perfekt för resan eller att ha med sig i gymväskan.

Om doften

En vibrerande, originell och maskulin doft full av de finaste naturliga extrakten du kan hitta. Eau D'ikar EdT är uppbyggd kring mastixbusken som kännetecknar såväl toppnoten som hjärtnoten och basnoten. Mastixbusken växer i Medelhavsområdet, och just denna är tagen från Korsika. Dess spröda, gröna noter lyses upp av klara citrusnoter i toppen, och övergår sedan i mer eleganta och sofistikerade blomsternoter som fulländar sötman och värmen i mastixen. I basen utvecklas dess sensualitet av mörka och förföriska träsorter.

Flaskan är ett litet konstverk i sig, en symbol för den gamla myten. Den är ren och kristallklar med en vacker och transparent ingraverad vinge och torson av en man skuren i glaset. Formgiven av polska Bronislaw Krzysztof.

  • Limited Edition

Innehåll: 50 + 10 ml

Upptäck mer som Eau d'Ikar Gift Set

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.