Mont Blanc
Explorer

Ej i lager Fri frakt från 199kr
Variant : EdP 60 ml, After Shave Balm 100 ml
Beskrivning

Montblanc Explorer är som ett äventyr, en doft utan gränser, som tar dig med på en oförglömlig resa. Med noter från världens alla hörn, Bergamott från Italien, Vetiver från Haiti och Patchouli från Indonesin. 

Doften öppnar upp med en ren elegans av mousserande italiensk bergamott. Tillsammans med salvia och pomarose får doften en fin karaktär. Ett maskulint hjärta av vetiver från Haiti, ger nyanser av lätt jordig och rökig ton. Kombinerat med läder och sandelträ ger det doften en underbar karisma. Basen tar oss med till Indonesien med en skräddarsydd patchouli som ger doften en ikonisk signatur. En rik och förtrollande trädstruktur med en viss tobaksreflektion. Ambrofix och akigalaträ ger värme och ett djup. En sensuell och modern doft med naturlig elegans.

Topp: Bergamott, Pomarose, Salvia.
Hjärta: Vetiver, Läder, Sandelträ
Bas: Patchouli, Ambroxfix, Akigalaträ

Doftfamilj: Träig

Upptäck mer som Explorer

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.