Lancôme
Trésor La Nuit EdT

Utgått Fri frakt från 199kr
685 kr
685 kr
Variant : EdT 50 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

En helt ny EdT som ingår i La Nuit Trésor-familjen. Ett sprudlande, oemotståndligt och beroendeframkallande elexir. Den är sensuell och extremt feminin - fräschare och mer livfull än den ikoniska La Nuit Tresor EdP.

Lila diamanter är bland de allra mest eftertraktade ädelstenarna i världen. Deras djupa färg, som kan variera från ljust lila till intensiv violett, skänker dem en känsla av mystik. La Nuit Trésor Eau de Parfum är nästan svart medan den nya Eau de Toilette är lila. Flaskan, vars form liknar en fasettslipad diamant, har en fin lila ros av siden i ett svart band runt halsen.

La Nuit Trésor EdT har en fruktig och myskliknande florentinsk doft. Hjärtat i denna doftvariation är en enastående essens av damaskener-ros, utvald som en metafor för äkta kärlek. En berusande och fyllig doft med friska noter av hallon, aromatiska svarta vinbär och söta kärleksfrukter.

Den uppfriskande toppnoten är en explosion av sprudlande citrus och bergamott som får sällskap av magnifika pioner och spröd liljekonvalj. Och i likhet med de andra La Nuit Trésor-dofterna springer denna Eau de Toilette ur en bas av patchouli med en förtrollande sensuell twist av polynesisk vanilj insvept i en antydan till sammetsmjuk vit mysk.

Innehåll: 50 ml

Toppnoter

Hallon, björnbär, svart vinbär, litchi, bergamot & citrus

Hjärtnoter

Damaskusros, liljekonvalj & pion

Basnoter

Vit mysk, patchouli & tahitisk vanilj

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product