Lancôme
La Vie Est Belle L'Eclat EdT

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 225 kr

524 kr 749 kr

Du sparar 225 kr

524 kr 749 kr

Variant : EdT 50 ml
Beskrivning

La Vie est Belle L'Éclat L'Eau de Toilette från Lancôme är en modern doft med fräscha inslag av apelsinblomma och iris, doftnoter som ligger till grunden för La Vie Est Belle L'Eclat. Doften bjuder på en frisk explosion av mandarin, grapefrukt och bergamot, tillsammans med eleganta inslag av rosépeppar.

Härliga noter av te ger doften en tydlig känsla av fräschör och ledighet, medan inslag av iris och patchouli förstärks av de unika noterna av mysk och ambroxan.

  • Lanserad: 2018

Toppnoter

Bergamot, mandarin, rosépeppar & te

Hjärtnoter

Neroli, jasmine, apelsinblomma & turkisk ros

Basnoter

Iris, patchouli, ambroxan & mysk

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Upptäck mer som La Vie Est Belle L'Eclat

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.