search

Paris Berlin
Concealer Palette

1
1Paris Berlin Concealer Palette
399 kr
Välj variant först

                  1
 • PAC1

399 kr
Tipsa en vän
En makeupartists dröm! Här får du hela åtta nyanser per palett som hjälper dig att täcka och dölja för en perfekt makeup. Skugga och higlighta för att få fram en mer professionell sminkning och framhäv ansiktets konturer. Med tillhörande pensel och s… Läs mer här

Paris Berlin Concealer Palette

En makeupartists dröm! Här får du hela åtta nyanser per palett som hjälper dig att täcka och dölja för en perfekt makeup. Skugga och higlighta för att få fram en mer professionell sminkning och framhäv ansiktets konturer. Med tillhörande pensel och stor spegel har du allt du behöver även om du bara använder denna som bas!

 • 8 färger.
 • 2 penslar ingår.

Innehåll: 21 g

Specifikationer

 • Fri från parfym & parabener.
 • Veganvänlig.
 • Ej testad på djur.
 • Hypoallergen.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Paris Berlin Concealer Palette

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Täcker otroligt bra
2016-04-07 av: Malin A (ålder: 25-34)
En underbar concealer med många valmöjligheter. Har pac2 och jag har ljus hy med neutral underton. De mörka ringarna och röda partierna i ansikten försvinner efter bara ett tunt lager med denna produkten. Otroligt bra och prisvärd produkt! Håller länge :)
Rekommenderas till: Alla som vill ha concealer för alla områden
5/5Grym!
2015-08-24 av: Tina
Vilken grym concealer!
Påminner om det teater smink jag använt mycket utomlands, men denna är mjukare och finare och blir därför snyggare även på nära håll!
Jag har torr hy så för mig är det viktigt att det inte blir för "kakigt" och den här blir verkligen inte det. Bäst resultat får jag med den här och deras HD Svamp. Eftersom min hy även kan bli lite fnasig så tänker jag alltid på att "klappa in" concealern så du inte "flickar upp" de torra partierna, som lätt kan hända när man drar och penslar på en foundation eller concealer.
Rekommenderas till: För alla som vill täcka snyggt även på nära håll!
5/5TILL ALLA HUDTYPER!!!
2015-08-24 av: Sandra K
WOW...måste jag säga!
Som professionell makeupartist kan jag säga att den här concealer paletten är helt fulländad! Den passar torr hy såväl som fet hy, det är bara tekniken och redskapen som behövs ändras som med alla andra sminkprodukter, beroende på vilket resultat du vill ha!
Men det enklaste sättet, som jag vet fungerar bäst för ALLA hudtyper, är att applicera den med Paris Berlins HD svamp!
Jag brukar självklart väta upp svampen först, pressar ut vattnet och sedan tar jag upp någon av färgerna på handen med tillhörande pensel och sedan "snurrar" jag runt lite med den på handen så concealern värms upp och blir lite lite glansig, då tar jag HD svampen och arbetar in produkten i svampen med den spetsiga delen. Sedan klappar jag in den över de partier som behövs täckas. DRA INTE, för som med alla täckande produkter ska denna också klappas och tryckas in. Sedan trycker jag in pudret direkt (deras HD Löspuder är för övrigt ett MÅSTE!).
KLART! :-)
Rekommenderas till: ALLA HUDTYPER!
5/5Fantastisk!!!
2015-06-30 av: Smilla
Verkligen professionell palett och concealerna är krämiga men ändå fasta, så de sitter som berget hela dagen!
Inte mött på denna typ av concealer förut, superbra!
Rekommenderas till: Måste testas!
5/5Den här täcker allt!
2015-05-05 av: Nilla86 (ålder: 25-34)
Köpte den här efter att ha hört och sett så många som skrivit om den!
Och den är verkligen grym! Jag har aldrig mött på en concealer som täcker ALLT (även mina tatuerade ögonbryn), utan att bli torr och den sitter som berget!
Den är magiskt bra och jag tycker "palett"-idčen är super! De små syntetpenslarna som kommer till har jag även till mina läppstift :-)
Rekommenderas till: Till de som har en del att täcka, för den här täcker allt!
3/5Bra!
2016-04-10 av: Paula O (ålder: 25-34)
En concealer som täcker väldigt bra och gillar att man har alla olika nyanser samlade på en och samma palett! Men utan en beautyblender tycker jag att det är svårt att få det att inte se för kakigt ut.

Överlag en bra palett men inget jag använder till vardags.
Rekommenderas till: Till dig som som vill ha den perfekta basen :)
2/5Hade hoppats på mer
2015-07-19 av: S
Jag har PAC2 och min hy är ljus med gula undertoner och jag tycker att färgerna passar mig bra, den täcker relativt väl men jag har något torr hy och denna concealer framhäver alla linjer och torra partier vilket är ett stort minus. Det ser bra ut till en början men lägger sig ganska snart i linjerna kring ögonen, trots sättning med puder (har dessutom provat flera olika puder för att se om pudret var orsaken). Upplever att man blir otroligt torr med denna och kommer inte att köpa igen.
Rekommenderas till: Möjligtvis till någon med fet hud..?