search

Paris Berlin
HD Foundation Le Teint Hightech

LTH1
Från:
203 kr339 kr
Välj variant först

                  LTH0
 • LTH0

339 kr

                  LTH2
 • LTH2

203 kr
339 kr

                  LTH3
 • LTH3

271 kr
339 kr

                  LTH7
 • LTH7

203 kr
339 kr
Tipsa en vän
En foundation utvecklad för att du ska få ett så naturligt resultat som möjligt. Paris Berlin HD Foundation Le Teint Hightech är revolutionerande naturtrogen och lägger sig som en nästintill osynligt täckande bas. Du får en bas berikad med nano-parti… Läs mer här

Paris Berlin HD Foundation Le Teint Hightech

En foundation utvecklad för att du ska få ett så naturligt resultat som möjligt. Paris Berlin HD Foundation Le Teint Hightech är revolutionerande naturtrogen och lägger sig som en nästintill osynligt täckande bas. Du får en bas berikad med nano-partiklar vilket ger dig möjlighet att få ett hållbart och jämnt resultat som varar!

Innehåll: 30 ml

Specifikationer

 • Högteknologisk formula med nano-partiklar som är avlånga istället för runda, gör att den blandas in i huden, istället för att lägga sig på huden.
 • Färganpassande, då den anpassar sig till hudens naturliga färg. Du kan därför bli lite ljusare eller mörkare och din valda foundationfärg kommer ändå att passa dig.
 • Ej komedogen, vilket betyder att den inte täpper till porer.
 • Vattenbaserad och innehåller endast väldigt lite puder, vilket gör att den inte blir kakig eller krakelerar.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Paris Berlin HD Foundation Le Teint Hightech

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Skön på huden
2017-09-13 av: Elin (ålder: 25-34)
Denna foundation lägger sig superfint på huden och känns inte överhuvudtaget under dagen. Jag har även Paris Berlins HD-puder över denna foundation och det blir så fint och håller hela dagen lång, helt utan primer. Har tidigare haft problem med att min foundation försvinner på sina ställen under dagen men den här sitter som ett smäck, utan att kännas på huden som sagt.
Den har bra täckning, på mina acneärr måste jag ta rätt mycket produkt men i övriga ansiktet räcker det med ett tunnare lager.
Rekommenderas till: Alla som vill ha ett naturligt och lätt resultat som ändå täcker
5/5Så fin på huden!
2016-04-01 av: Malin A (ålder: 25-34)
Efter många, många foundations jag har provat så är detta en av de bästa. Den lägger sig helt underbart på huden och man känner sig mjuk och inte alls kladdig på något sätt. Har torr hud året runt med enstaka hormonfinnar en gång i månaden och denna foundationen framhäver varken det torra eller de fnasiga pormaskarna. Absolut värt pengarna! Den går att bygga upp också genom att applicera lite mer produkt på de ställen man vill täcka ännu mer, t.ex. ytliga blodkärl eller acneärr. Detta är en foundation som jag kommer köpa igen. Enda negativa är att den ljusaste färgen inte är jätteljus vilket gör att den kanske är liiiite för mörk för mig på vinterhalvåret som är en riktigt blekfis.
Rekommenderas till: Den som vill ha en bra foundation som ser naturlig ut men ändå täcker det den ska täcka.
5/5HD effekt på riktigt.
2015-06-30 av: Fanny S
Äntligen en foundation som faktiskt låter huden synas.
Jag som har mycket fräknar har haft svårt med denna typ av foundation då de oftast känts för täckande, men denna magiskt nog täcker bara det den ska och inget mer!
Skönt att veta att den utöver detta är vegan och inte testad på djur, detta är VIKTIGT.
Rekommenderas till: Jag rekommenderar denna till alla.
5/5Så nöjd!!
2015-05-05 av: Samantha Moore
Prövade den här efter allt jag läst och den är allt som sägs och mer därtill!!
Ett stort plus för den fina glasflaskan och att de inte testar på djur!!
Rekommenderas till: Till alla medvetna!
5/5Finaste jag använt!
2015-05-05 av: Therese Nyqvist (ålder: 35-44)
Jag har inte ord nog för att förklara hur otroligt vacker den här foundationen är på huden....
Köp den!!
Rekommenderas till: ALLA!!!
5/5Ny favorit
2015-04-02 av: EmuMimu
Använde denna HD foundation idag och det känns riktigt bra. Nu har halva dagen gått och ännu ser det nylagt, fräscht och naturligt ut. Jag är så nöjd!
4/5Fin foundation!
2018-01-23 av: Maarit J (ålder: 35-44)
Toppenfin lätt foundation som man kan bygga upp. Jättebra för oss som är lite äldre då den ger fin lyster till ansiktet.
Enda negativa är färgerna. Jag är ljus i hyn men inte sååå ljus, men jag tog ändå den ljusaste färgen dom hade. Färg 0. Och nu på vintern var den lite för mörk även för mig tyvärr...
Rekommenderas till: Alla
4/5Super foundation
2016-08-23 av: Lussebollen
Verkligen en bra foundation, enda nackdelen är att den ljusaste färgen är tyvärr lite för mörk för mig. Ljusar upp den med puderfinish och då blir det ganska bra ändå, men skulle önska mig en nyans ljusare. Med tanke på att många har en ljus skandinavisk hudtyp i Sverige så är det förvånande att det inte finns större urval av ljusare nyanser.
Rekommenderas till: alla
2/5Aldeles för mörk!!!
2016-09-11 av: karolina s (ålder: 25-34)
Alltså jag ville ju älska den här foundationen men den ljusaste nyansen är aldeles för mörk för mig, ser ut som jag kletat in mig i för mycket brunkräm. Och jag är inte ens superljus, blå/grön ögon och mellanblont hår. Bränner mig inte i solen. Nä den här får jag ge bort till en vän.
Rekommenderas till: Alla som inte brukar behöva de ljusaste nyanserna i foundation.