search

Paris Hilton
Can Can EdP

Paris Hilton Cancan EdP
Från:
319 kr
Välj variant först

                  Paris Hilton Cancan EdP
 • 30 ml

319 kr

                  Paris Hilton Cancan EdP
 • 50 ml

475 kr
Tipsa en vän
Paris Hilton Can Can är en sofistikerad och sensuell doft för alla unga kvinnor och tjejer. Parfymen inleder med toppnoter av clementin och övergår sedan i hjärtnoter av svarta vinbär och orkidé. Läs mer här

Paris Hilton Can Can EdP

Paris Hilton Can Can är en sofistikerad och sensuell doft för alla unga kvinnor och tjejer. Parfymen inleder med toppnoter av clementin och övergår sedan i hjärtnoter av svarta vinbär och orkidé.

Avslutningsvis avrundas doften i basnoter av apelsinblomma och bärnsten. Paris Hilton Can Can är en romantisk parfym som passar för användning såväl dag- som kvällstid. Can Can är en modern parfym med inspiration från den flirtiga och lekfulla stämningen på Moulin Rouge i Paris.

TOPPNOTER Fängslande mjuka och delikata dofter från Clementin blomma, svarta vinbär och nektarin öppnar upp denna underbara doft.

HJÄRTNOTER I hjärtat blandas en feminin och fulländad blombukett bestående av vild orkidé och apelsinblomma vilket skapar en bevarande harmoni.

BASNOTER Basen med sin sammetslena värme som dröjer sig kvar med hjälp av mysk, sensuell bärnsten och djupa tränoter, vilka ger doften en oemotståndlig mjukhet och lekfull elegans.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Paris Hilton Can Can EdP

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Fantastiskt god
2011-10-30 av: Sofia (ålder: 15-24)
Denna parfym är söt, romantisk och väldit feminin. Passar enligt mig i åldrarna 14-25
3/5Söt
2013-05-22 av: Sofie
Den här doften är söt och lite sliskig. Jag tröttnade snabbt på den även om den var god i början.
Rekommenderas till: Tonårstjejer